Heen en weer naar plaats panne rijden.

De verplaatsingskosten van de technieker naar de plaats waar u in panne staat en terug, zijn mee inbegrepen in onze service. U zal hiervoor geen factuur ontvangen.

Bijstand ter plaatse.

In geval van pech dekt de bijstand ter plaatse de kosten van kleine herstellingen tot € 150 incl. btw. Materiaalkosten van banden, accu’s en alle slijtageonderdelen zijn hiervan uitgesloten.

Sleepdienst.

Als uw bestelwagen niet ter plaatse kan worden hersteld, organiseren en betalen wij het slepen naar het dichtstbijzijnde Erkend Servicepunt Mercedes-Benz, binnen een straal van 50 km vanaf de pechplaats.

Taxi/openbaar vervoer.

U beschikt over een mobiliteitsbudget tot maximum € 75 incl. btw. Zo kan u met een taxi of openbaar vervoer naar een hotel, station of luchthaven, of rechtstreeks naar huis.

Levering van uw bestelwagen.

Met MobiloVan geniet u ook van een afleveringsdienst van uw bestelwagen in een straal van 50 km vanaf de werkplaats waar uw bestelwagen werd hersteld.

Vervangvoertuig

Met een gratis vervangvoertuig voor maximaal drie werkdagen blijft u mobiel terwijl uw Mercedes wordt hersteld.

Vliegtuig- of treinticket.

In plaats van u een vervangvoertuig aan te bieden, kunnen wij ook de kosten van uw reis, heen of terug, per vliegtuig of trein betalen, tot € 400 incl. btw, per persoon.

Overnachtingen en hotels.

Wenst u ter plaatse te wachten tot uw bestelwagen is hersteld, betalen wij gedurende maximaal drie werkdagen de overnachtingen (inclusief ontbijt) voor u en uw passagiers.

Uw bestelwagen thuisbrengen.

Duurt de herstelling langer dan drie werkdagen, dan betalen wij de kosten om uw bestelwagen naar uw gebruikelijk Erkend Servicepunt Mercedes-Benz te vervoeren.